MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
A szép otthon és dolgozó

: A szép otthon és dolgozó

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Cser Kiadó

Kategóriák:

Építészet Háztartás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

170 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637418008

tartalom:

"A technológiai fejlődés hatására egyre többen dolgoznak otthon teljes vagy részmunkaidőben, mert a számítógépek teljesítménye és tudása egyre nő, míg méretük és áruk egyre csökken, s így mind több ember engedheti meg magának az otthoni iroda kényelmét. A napi ingázáshoz képest az ilyen munka sokkal nagyobb szabadságot, rugalmasságot tesz lehetővé. A kényelem és függetlenség előnyei mellett az otthoni munkahely nyugodtabb, kellemesebb környezetet nyújt a munkához. Nincsenek személyes nézeteltérések, napi bosszúságok, kisebb a stressz. A rokkantaknak és a kisgyermekes szülőknek az otthoni munka pedig még további előnyökkel is jár. Az otthoni dolgozószobáját mindenki a saját ízlése szerint alakíthatja ki, úgy, ahogy szerinte az leginkább megfelelő egy adott munka elvégzéséhez. Szabadon választhat stílust, színeket, személyessé teheti a környezetét. A könyvben ehhez találunk sok szép ötletet."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!