MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Energiatudatos építészet

: Energiatudatos építészet

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építészet Környezetvédelem Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

215 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631630196

tartalom:

"A könyv az építészeti koncepció, a szerkezettervezés, valamint az energiamérleg és a hőérzet összefüggéseit mutatja be abból kiindulva, hogy az épületek energetikai minősége az első vázlatok készítése során dől el. A jó döntések feltétele az, hogy a tervező a számos egyéb esztétikai és műszaki szemponttal együtt és azokkal összefüggésben már a kezdet kezdetén a koncepció kialakítása során mérlegelje az energetikai, hőérzeti szempontokat is. Ehhez a fogalmak szabatos meghatározása, a jelenségek, folyamatok, elvi megoldások közérthető leírása, bevált és a fantáziát megindító példák bemutatása adhat segítséget. Dr. Zöld András az energiatudatos építészet tudományának egyik hazai képviselője, okleveles gépészmérnök, okleveles alkalmazott matematikus, a műszaki tudomány doktora, tanszékvezető egyetemi tanár. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!