MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Építészet és természet

: Építészet és természet

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Építészet Gazdaság vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

192 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631318133

tartalom:

"A néptömegek és az egyes emberek sokkal kevésbé ismerik és értik az építészeket, mint mondjuk, az orvosokat és bábákat. Ennek ellenére az építészek a 24 órás nap minden percében, évente háromszázhatvanöt napon át, sok évtizeden keresztül nagy szerepet játszanak mindannyiunk életében, amíg csak el nem avul, amit megépítettek. Néhány kivételtől, mint például Finnországtól eltekintve, a világ legtöbb országában a tervező vagy az építész bizonyos értelemben távoli lény. Még azok is alig ismerik e buzgó, sokat fáradozó ember nevét, akik megfizetik szolgálatait, pedig ő tervezte és formálta meg a lakásukat befogadó gazdaságos épülettípusokat, az óvodákat, iskolákat, amelyekben a jövő generációja növekszik, vagy a hatalmas gyárakat, laboratóriumokat és irodákat, ahol éjjel-nappal dolgozunk. Azoknak az épületeknek a tervezői, amelyeket szintén rendszeresen használunk - gyűléstermek, színházak, sportlétesítmények, üdülőotthonok stb. - talán még távolabb esnek az általános érdeklődéstől. Ha már a profitra irányuló gazdasági életben mindez így alakult, engem szakmai és személyes érdeklődésem az öt világrész számos helyén, a fejlődő és a fejlett ipari államokban egyaránt arra késztetett, hogy sokak számára tervezzek és építsek, akkor jó volna, és örömömre szolgálna, ha kiváló kollégáimat fogyasztóik legalább jobban megismernék."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!