MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Építészet és üveg

: Építészet és üveg

Kiadás:

Budapest, 1960

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építészet Kerámia és üveg Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

180 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Elsőként Németországban jelent meg ez a kötet. Szerzője az ismert magyar üvegipari szakember, Knapp Oszkár, a műszaki tudományok doktora. Az volt a célja, hogy ismertesse az építőüvegnek a külföldi építőipari gyakorlatban már általánosan használt, különböző célokra jól bevált fajtáit, és rámutasson az építőüveg alkalmazásának azokra a lehetőségeire, amelyeket az építészet még nem aknázott ki eléggé. Ezt a jól sikerült szakkönyvet adjuk most a hazai olvasók kezébe. A magyar építőipar fejlődése szempontjából hasznos, ha a hazai tervezők, konstruktőrök és kivitelezők tájékoztatást kapnak az építőüveg alkalmazásának lehetőségeiről, módjairól, és tudomást szereznek az üvegnek az építésben hasznosítható tulajdonságairól, továbbá azokról az eljárásokról, amelyekkel ezek a tulajdonságok meghatározhatók, vizsgálhatók. Könyvünk - már említett céljain kívül - igyekszik rövid áttekintést adni az építőüveg gyártásának és alkalmazásának történetéről, fejlődéséről és ismerteti azokat a hazai és külföldi tapasztalatokat, amelyek jövőbe mutatók. A szerző a magyar kiadás anyagát azzal az igyekezettel állította össze, hogy az az építőüveget mint jó, szép, és ezenfelül korszerű építőanyagot a nagyközönség körében propagálja, tervező és kivitelező építészeink, valamint üvegipari szakembereink pedig megismerjék belőle az építőüveg műszaki, higiéniai és esztétikai előnyeit.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

3 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!