MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Erdély művészete [Reprint]

: Erdély művészete [Reprint]

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Dovin Művészeti Kft.

Kategóriák:

Építészet Erdély Művészettörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

304 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630263661

tartalom:

Bíró József (Nagyvárad 1907 - Budapest 1944) művészettörténész, a budapesti egyetemen a Gerevich-tanszéken tanult művészettörténetet, majd Kolozsvárott kutatott és dolgozott az ottani egyetemi könyvtárban és az erdélyi múzeum levéltárában. Főként a barokk művészetet kutatta, s nemcsak a szakmát vonzották írásai, hanem a művelt nagyközönséget is. Doktori értekezésétől kezdve rendszeresen írt Erdély művészeti alkotásairól, s 1941-ben már nagyobb lélegzetű, összefoglaló munkára is vállalkozott. Így született meg az Erdély művészete (Singer és Wolfner, 1941), melyet hasonmás kiadásban bocsátunk az olvasók elé. Nemcsak az elegáns leírások, hanem, a gazdag és szépen sikerült képanyag is emléket állít egy megörökítésre méltó művészetnek.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!