MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Felfedező úton épületeink között

: Felfedező úton épületeink között

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Építészet Fotózás, fotóalbum Néprajz Vegyes művészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

111 p., 54 t.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Vajon találtunk-e már időt arra, hogy a várnegyed régi házainak kapualjaiban megcsodáljuk az Európában szinte egyedülálló gótikus ülőfülkéket? Egy-egy falucska határában járva észrevettük-e egy régi kis híd ívelését? Elgondolkoztunk-e már azon, hogy az utcaképbe, amelyet naponta látunk, beleillik-e a most épülő modern irodaház? A szerző az építészek törekvéseit, az építészeti szemlélet, a korszerű műemlékvédelem elveit szeretné megismertetni az olvasóval, egyben rá akar világítani arra, hogy a múlt építészetéből töretlen út vezet a mába. Szó sem lehetett sem a múlt, sem a jelen építészeti problémáinak teljességre törekvő bemutatásáról, s a kis terjedelmen kívül a képanyag összeállításában is számos nehézség szabott szűk korlátokat a szerző szándékának. Reméljük több hasonló művel együtt ez a könyvecske is hozzájárul a nagyközönség építészeti tájékozottságának növeléséhez."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!