MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Földtámfalak

Földtámfalak

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építészet Geológia Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

231 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"A föld hagyományos, jó építőanyag. Takarékos felhasználása összhangban van mindazokkal az elvekkel, amelyek az erőforrások kimeríthetőségnek belátásából születtek. Hazánkban a gazdasági fejlettség szintje, az éghajlati viszonyok és a területi adottságok lehetővé teszik, indokolják is földszerkezetek építése, jelentős érdek fűződik e tevékenység tudatos fokozásához. Azt reméljük könyvünk ebben ad mindenekelőtt segítséget. A feldolgozott ismeretanyag köre és szintje változó. Elsősorban az építészmérnöki tevékenység szempontjából fontos kérdésekkel foglalkozunk, de elengedhetetlen volt a kitekintés sok más szakterületre is. Előfordulhat, hogy az olvasó hiányérzettel lapoz át egyes részlete (pl. méretezési eljárások számítástechnikai kezelését, vagy a növénytakaró szerepét csak átfogóan tárgyaló oldalak). Nem hivatkozva mentségül sem a terjedelem, sem tájékozottságunk korlátaira, azt reméljük, hogy a könyv ennek ellenére szemléletmódot is formáló, továbbgondolásra is késztető munkaeszköz lesz."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!