MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Gépjárműtelepek

: Gépjárműtelepek

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

350 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A Gépjárműtelepek című könyv a tehergépkocsik, autóbuszok, különleges gépjárművek tároló, karbantartó és javítóbázisainak korszerű technológiáját és építészeti megoldásait ismerteti. A szerző az építész szemléletével, de a téma mindenre kiterjedő ismeretével nyújt áttekintést a gépjárműtelepek létesítésének előkészítési, megvalósítási és üzemeltetési kérdéseiben. Az összetett témakört a technológiai feladatokon keresztül közelíti meg s erre építi fel az építészeti, szerkezeti, épületgépészeti kialakítás, a forgalmi megoldás és a közműellátás időszerű kérdéseinek tárgyalását. A tároló, karbantartó és javító üzemek bő ábraanyaggal illusztrált ismertetése, a tervezési, építési és üzemeltetési jellemzők elemzése elősegíti az átlagos és attól eltérő, sajátos üzemi feladatok megoldását. A könyv ismeretanyaga hasznos segítséget nyújt az új gépjárműtelepek létesítésében és a meglevők fejlesztésében közreműködő szakemberek részére, ugyanakkor szemléletes feldolgozásával számíthat a téma iránt érdeklődő olvasók figyelmére is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!