MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Gyakorlati perspektiva

Gyakorlati perspektiva

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1936

Kiadó:

Németh József Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építészet Képzőművészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

120 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Munkám első kiadása a forradalom és a megszállás következtében beállott ipari és kereskedelmi bénultságunk közepette csak kézírásos litografált jegyzet formában jelenhetett meg. Az akkori letargikus állapotunk ellenére, e kiadott munkám utolsó példánya is eltűnt két év leforgása alatt könyvpiacunkról. Ez a várakozáson felüli siker s több oldalról kapott buzdító felszólítás késztetett arra, hogy munkámat újból átdolgozva s bővítve, most könyvalakban s nagyobb példányszámban bocsássam az érdeklődők rendelkezésére. Sarkalt az a sajnálatos körülmény is, hogy a távlati képek szerkesztési gyakorlata - ezidőszerint - kiszorult a műegyetemi gyakorlatok sorozatából. Ezúton vélem lehetővé tenni az építész-pályára készülő magyar ifjúságnak, hogy az építészi gyakorlatban nélkülözhetetlen, távlati képek szerkesztéséhez szükséges ismereteket elsajátíthassa.
Kizárólag a gyakorlati célt tartva szem előtt, a perspektíva elméleti részét csaknem mellőzve, gyakorlati részével foglalkozom. S bár így szerény munkám a szoros értelemben vett tudományos műszaki irodalom követelményeit ki nem elégíti, figyelembe véve, hogy irodalmunk épp a rajzolás segédtudományainak ismertetésében a legszegényebb, - e téren mégis hézagpótló."


Budapest, 1936.
A SZERZŐ.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!