MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Ipari épületek tervezése

: Ipari épületek tervezése

Kiadás:

Budapest, 1953

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Építészet Tankönyv Építőipar

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Egyetemi tankönyv

Terjedelem:

478 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Amikor e tankönyvet első kiadásában útjára bocsátjuk, tesszük ezt azzal a tudattal, hogy sok a hiányosság, amit az olvasók bírálata, az ipari tervezés fejlődése fog majd fokozatosan javítani. Mindamellett hallgatóinknak oly tankönyvet adunk a kezébe, amelyből tanulva megindulhatnak azon az úton, amelyen elsajátíthatják az építészi szakma eme nem legkönnyebb területét. De kell, hogy kedvvel és szorgalommal tanulják, hiszen a szocializmus építésének igen fontos alapját tanulják meg belőle.
A könyv egyes részei és fejezetei nem tartoznak szigorúan az előadások körébe, de mivel az ipari épületek tervezésének részét képezik úgy véltük, hogy helyes, ha a könyv tartalmazza azokat az adatokat, amelyeket a hallgató más tárgyak keretében tanult, vagy amelyeket tervezései során csak más segédkönyvekben találhatna meg.
 

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!