MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Ipari épülettervezés

: Ipari épülettervezés

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Budapesti Műszaki Egyetem

Kategóriák:

Építészet Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

253 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Az ipari építészet jelentősége hazánkban a felszabadulás óta megnőtt. Ma már az építési tevékenységnek kb. egynegyede esik ipari épületekre. Bár az ipari épületek tervezése lényegében ugyanolyan szellemi, alkotó tevékenység, mint a tervezés egyéb területe, mégis vannak olyan sajátosságai, melyek megkülönböztethetők. Amíg az épület funkcióját általában a tervező építész alakítja ki, esetleg szakértők igénybevételével, - az ipari épületeknél ez a technológus feladata. A technológia és épület összhangjának megteremtésében, a termelés számára az optimális feltételek biztosításában az építésznek mégis döntő szerepe van. Ez a tevékenység a karmesterére emlékeztet. Az ipari építészet van leginkább alávetve a gyors változásoknak. Nemcsak az építőipar fejlődését kell követni, hanem a technológiák műszaki fejlesztését is ki kell elégíteni."

leírás:

A szöveg több helyen tollal aláhúzva.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!