MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Kastélyok Magyarországon

Kastélyok Magyarországon

Szerző:

Kiadás:

h. n., 2008

Kiadó:

Anno Kiadó

Kategóriák:

Építészet Művelődéstörténet Utazás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

96 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789633755754

tartalom:

"2008. tavaszán irodámban meglátogatott egy úr, aki a kastélyos játékkártyámból szeretett volna vásárolni több példányt. Elmondta, hogy egy kastélyszállóban pihentek családjával, ahol a rossz idő miatt a társalgóba szorulván a kastélyokkal illusztrált francia kártyámmal játszottak. Boldogan újságolta, hogy ő nem tudta eddig, milyen sok szép kastély van Magyarországon. Mivel erre a játékkártyára csak 55 kastélyt helyezhettem, ezért elmeséltem neki, hogy a hazai kastélyok száma közel ezerre tehető. Sajnos tudom, hogy jobbára csak az ismert, nagy főúri kastélyokat látogatják a turisták, de én azt kérem Önöktől, a kisebb, nagyszerű kastély műemlékeinket is keressék fel. E könyvben sem volt célom csak a híresebb kastélyok bemutatása, hanem igyekeztem néhány kevésbé ismertet is a kötetbe gyűjteni."

leírás:

A könyv mérete: 20 × 30 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!