MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Kórháztervezési útmutató

Kórháztervezési útmutató

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Építészet Egészségügy Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

531 p., ill, kih. tbl.

Méret:

20 x 30 cm

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A kórházak és rendelőintézetek tervezésében és építésében az eddigi szakaszt – a 400-600 ágyas városi kórházak építését – fokozatosan felváltja a 800-1200 ágyas progresszív ellátását biztosító sokprofilú kórházak többlépcsős kialakítása, fejlesztése és rekonstrukciója. Az új helyzet és a követelmények – mint a progresszív ellátási rendszer és a gyógyító-megelőző ellátás integrálódásának elősegítése – magukkal hozták a kórház belső szerkezeti átalakításának, az ellátási szintek lépcsőzetes megvalósításának építészeti követelményeinek megfogalmazását és mindezek figyelembevételével. […] A Kórháztervezési útmutató második, átdolgozott kiadás összefoglalja az elmúlt 8 év tapasztalatait és a megjelent tanulmányokból kiemeli az összefüggések megértéséhez szükséges főbb megállapításokat, valamint az alapvető technológiai követelményeket."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!