MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Kós Károly

: Kós Károly

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Építészet Életrajz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Architektúra

Terjedelem:

35 p., 16 t.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630534231

tartalom:

Kós Károly kivételes alkotó egyéniség. 1907-ben friss diplomával úgy lépett ki a Műegyetem kapuján, hogy a századeleji magyar építészetnek máris egyik legjelentősebb alakja volt. De Kós Károly grafikus, író, kultúr- és szociálpolitikus is lett - és e területek mindegyikén jelentőssé vált. Ez a könyv, a ma 87 éves alkotót, mint építészt kívánja bemutatni. Kós Károly kivételes egyénisége módot nyújt arra, hogy építészeti grafikáit és szakírásait is felhasználjuk ebben a kötetben az építész bemutatására. Szerénytelenség is volna a szerzőtől - aki gyakorlati építész -, ha tolmácsként állna az olvasó és Kós Károly közé, aki maga kiváló író lévén, mindig meg tudta fogalmazni érzéseit és törekvéseit. Így külön érdeme a könyvnek, hogy a szöveg nagyobb részben idézet Kós Károly írásaiból.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!