MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Legendás váraink

: Legendás váraink

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Helikon Kiadó

Kategóriák:

Építészet Magyar történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

344 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632089952

tartalom:

"A Regélő váraink című könyv példátlan sikere után újabb kilencvenhárom vár történetének elmondására vállalkozott Csorba Csaba. Földrajzilag is hatalmas területet, időben pedig közel ezer esztendőt barangolhatunk be e nosztalgikus "vártúrán", történelmi ismeretgyűjtő expedíción; a várak legtöbbje ma már az országhatáron kívül esik. Megismerhetjük e várak valós históriáját, de a regék, legendák, anekdotikus történetek izgalmas olvasmánnyá teszik a szikár tények közlését. A gondos szerző azt is elmondja, mi látható ma ezekből az egykori erősségekből, illetve hogyan közelíthetjük meg őket. A tanulmányokat szép, régi metszetek, rekonstrukciós rajzok, alaprajzok egészítik ki, illusztrálják. Ajánljuk tehát a könyvet azoknak, akik a várak megszállott szerelmesei, akik gondosan bejárják az összes tanúhelyet, ahol vár állott, ma kőhalom. De azoknak is, akik most, könyvünk hatására indulnak neki megismerni múltunk "romjait". És persze azoknak is, akik a régmúlt idők tényeinek hűséges gyűjtői."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!