MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Magyar építészet 1945-1970

Magyar építészet 1945-1970

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Építészet Fotózás, fotóalbum

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

286 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Baráti körben, a napilapok és a folyóiratok hasábjain, a rádióban és a televízióban gyakran zajlanak heves viták egy-egy középület vagy lakótelep tervéről, egy-egy műemlék restaurálásáról. Az építészet az érdeklődés középpontjában áll, és szenvedélyes állásfoglalásra készteti szinte az egész országot. Fontos feladatot tölt be tehát ez a könyv, melynek szerzői - Arnóth Lajos, Finta József, Merényi Ferenc, Nagy Elemér és Szendrői Jenő - az elmúlt huszonöt év magyar építészetéről adnak tájékoztatást. Munkájuk négy nagy fejezete az építészet négy legfontosabb területét - a lakóépületeket, a középületeket, az ipari létesítményeket és a műemlékvédelem feladatait - fogja át. A szerzők elemzik a felszabadulás óta eltelt negyedszázad legfontosabb törekvéseit, és bemutatják a legjellegzetesebb és a legsikerültebb épületeket. Írásukat közel 400 kép és rajz illusztrálja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!