MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Makovecz Imre. Tervek, épületek, írások 1959-2001.

Makovecz Imre. Tervek, épületek, írások 1959-2001.

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Serdián

Kategóriák:

Építészet Művelődéstörténet Művészettörténet Grafika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

367 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639431206

tartalom:

"Makovecz Imre személye, építészeti alkotásai, közügyekben elfoglalt álláspontja évtizedek óta megkerülhetetlenek a szűkebb szakmai és szélesebb nagyközönség tagjai számára. Soha magyar építész ilyen mértékű és ilyen tartós nemzetközi érdeklődést nem váltott ki, és egyéni építészeti stílusának iskolateremtő hatása csak a legnagyobb mesterekéhez hasonlítható, közéleti kezdeményező szerepe pedig - legalábbis szakmabeliek közül - senkihez. Mindezek egyszerű tények, mint ahogy az is, hogy a róla alkotott kép mind szakmai, mind világnézeti területen - az előbbi inkább külföldön, az utóbbi inkább idehaza-előítéleteken, ismerethiányon, félreértéseken és félremagyarázásokon alapuló egyoldalú. Ennek a kötetnek nem az állásfoglalás vagy értelmezés a célja, hanem hogy a Makovecz Imre munkásságát dokumentáló, már ma is sok nehézséggel összegyűjtött adatok lehetőség szerint minél teljesebben és megbízhatóbban álljanak az érdeklődők rendelkezésére."

leírás:

A könyv mérete: 25 × 30 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!