MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Mesélő kastélyok

: Mesélő kastélyok

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

Szobek Bt.

Kategóriák:

Építészet Magyar történelem Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

317 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630600730

tartalom:

"Mértéktartó becslések szerint a hazai kastélyvagyon húsz százaléka, egynegyede pusztult el a második világháború lőporfüstjében. Senki nem vette számba azonban, hány úri lak semmisült meg az államszocializmus éveiben, és hány nemesi rezidenciát tettek felismerhetetlenné modern kapitalizmusunk acélkalapácsai. Összeszorul a szívünk, ha hosszabb kirándulásra indulunk Magyarország belsejében. Ásító ablakok, gazzal benőtt téglahantok, bedőlt kerítések jelzik helyét a régi kastélyoknak. Úri rezidenciáknak, ahol történelmünket irányították sok-sok évszázadon át, cifra szalonoknak, ahol titkos történetek szirmai nyílnak felénk. Elvesztettük a kapcsolatot a hajdani kastélylakókkal. Kár a veszteségért..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!