MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Műemlékjegyzék

Műemlékjegyzék

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1960

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építészet Vegyes művészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

551 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A most kiadott műemlékjegyzéket a helyi hatóságoktól vagy helyszíni szemlék által beszerzett legújabb adatok alapján állítottuk össze. Tartalmazza az összes műemlék (M), műemlékjellegű (MJ) és város- ill. faluképi jelentőségű (VK) épületeket az ország egész területén. A jegyzékben, a lehető pontos helymegjelölés s helyrajzi szám mellett megadtuk az illető épület jellegére vonatkozó legfontosabb adatot, vagy adatokat is (kormeghatározás, kiemelkedő részlet, stílusmegjelölés stb.). Az összeállítás megyék, járások és azokon belül a helységek betűrendi sorrendjében történt. A helységeken belüli sorrendet az utcanév betűsorrendje és a ház sorszámok határozzák meg. A népi eredetű épületeknél e tényt külön kiemeltük. A jegyzéket 1959. VI. 1-vel zártuk le. További bővítéseket a növekedés ütemének megfelelően időnként pótlólag fogunk közzétenni. A kötet végére helynévmutatót iktattunk.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!