MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Otto Wagner

: Otto Wagner

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Építészet Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

25 p. 15 tbl.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝Otto Wagner (1841-1918), a századvég és a századforduló neves építésze, egyedülálló formaalkotó képességével messze túlnőtt Bécs és a Monarchia határain. Munkásságának első évtizedeire még a historizmus volt jellemző, de 1890 után már a bécsi szecessziós építészet legszebb homlokzatait alkotta. Pályafutásának kiemelkedő munkái a bécsi városi vasút állomásai, megállói és a vasút műtárgyai, a Duna-csatorna műtárgyai, Bécs több jeles középülete, köztük a steinhofi gyógyintézet temploma és a postatakarékpénztár székháza. Wagner, mint az akadémia professzora, századfordulós építészetelmélettel foglalkozó könyveket is írt, melyekben néhány korszerű városépítészeti javaslat is szerepel.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!