MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Talajmechanika I.

: Talajmechanika I.

Kiadás:

Budapest, 1952

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Építészet Geológia Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

560 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Szinte példa nélkül áll a mérnöki tudományok terén az a gyors fejlődés, melyet a talajmechanikában megfigyelhettünk. Alig egy-két évtized múlt el azóta, hogy polgárjogot nyert a mérnöki gyakorlatban, ma pedig már nagyobb szabású mérnöki alkotás létrehozása sem képzelhető el talajvizsgálat és a talajmechanika ismerete nélkül. A régi és az új, a maradi és a haladó harcában kovácsolódott ki a talajmechanika mai fegyverzete. Az élet törvénye szerint az új és a haladó itt is legyőzte a régit, de közben ő maga is fejlődött és átalakult. Ma már senki sem vitatja, hogy biztosan és gazdaságosan építeni a talaj fizikai tulajdonságainak, statikájának, dinamikájának és hidraulikájának ismerete, vagyis a talajmechanika alkalmazása nélkül nem lehet.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!