MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Utak, hidak, vasutak

: Utak, hidak, vasutak

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Zrínyi Katonai Kiadó

Kategóriák:

Építészet Haditechnika Vasút

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

242 p., 10 t.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

Az utak és vasutak hálózata földünket lüktető érrendszerként fogja át. Napjainkban nagyobbrészt a közúti és a vasúti közlekedés végzi a termeléshez szükséges nyersanyagok szállítását a lelőhelyektől a feldolgozás bázisaihoz, és a készterméskeket – az árut – eljuttatja a fogyasztóhoz. Acélvágányon gördülő vonatok és autószrádákon száguldó gépkocsit hozzák közelebb egymáshoz az embereket. Az utazás, a turizmus korunk új népvándorlásává lett.
A kultúra akkor kezdett a világon elterjedni, amikor karavánok indultak a távoli földrészekre. De a történelem azt is feljegyezte, hogy az utak, majd később a vasutak nemcsak közelebb hozták az embereket egymáshoz, hanem az eltávolodás, a háború számottevő tényezőivé is váltak. Ez a könyv alapgondolata.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!