MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Vágó Péter

: Vágó Péter

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Építészet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Architektúra

Terjedelem:

26 p., 26 t.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Vágó Péter, a kiváló magyar származású francia építész, a nemzetközi építészeti élet egyik legjelentősebb szervező egyénisége. Apja, Vágó József, a századelő neves építésze volt: az 1919-es Tanácsköztársaság idején vállalt magas szakmai hivatala miatt emigrálnia kellett. Vágó Péter pályája kezdete óta vett részt a francia, majd a nemzetközi szakmai közéletben. 1932-ben az akkor alapított, máig is legjobb francia építészeti folyóirat, a L 'Architecture d'Aujourd'hui főszerkesztője lesz. Ebben az évben szervezi az első nemzetközi építész szövetséget is, melyből 1948-ban jön létre az UIA (Union Internationale des Architectes), s melynek szekciói behálózzák az egész világot. Gyakorló építészi tevékenységét már egyetemi hallgató korában megkezdi. Jellemző alkotásait a kötet számos illusztrációval mutatja be. Építészetszemléletéről, amelyet számos előadásban, cikkben hirdetett, a könyv második része nyújt képet.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!