MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Városok zöld szigetei

: Városok zöld szigetei

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Építésügyi Tájékoztatási Központ

Kategóriák:

Építészet Kertészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

122 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635129203

tartalom:

"Az egyenes vonal istentelen és erkölcstelen. Az egyenes vonal nem alkotó, hanem reproduktív vonal. Sem isteni, sem emberi szellem nem lakozik benne, sokkal inkább a kényelemhajhászó agynélküli hangyabolylakó. Minden bérházlakónak meg kell adni a lehetőséget, hogy ablakából kihajolva lekaparja a vakolatot, ameddig csak a keze elér és meg kell engedni, hogy hosszú ecsettel mindent rózsaszínűre mázoljon, ameddig csak a kiesés veszélye nélkül elér, hogy az utcán már messziről látni lehessen, ott lakik egy ember. Az egyenes vonalnak ebbe a káoszába, amely bennünket, akár a fegyház a rabokat, körülvesz, az egyenes vonalnak ebbe az őserdejébe és dzsungeljébe irtást kell égetni. Ha egy szobasarokban moha nő, és a mértani szöget lekerekíti, ha egy fal penészedni kezd, akkor csak örülhetünk, hogy a mikrobákkal és a mocsokkal meg a penésszel élet költözik a házba." (Hundertwasser, 1973)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!