MŰSZAKI / Építőipar kategória termékei
Miből építkezzünk? 1.

: Miből építkezzünk? 1.

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Építésügyi Tájékoztatási Központ

Kategóriák:

Építőipar

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Építésügy a lakósság szolgálatában

Terjedelem:

256 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Az Építésügyi Tájékoztatási Központ múlt évben megjelent "Hogyan építkezzünk" című kiadványa általános tetszést aratott az építkezni szándékozók körében. Több észrevétel hangzott el azonban, hogy a nagyon hasznos kiadvány nem nyújt kellő információt az építési anyagok tárgyköréből. A kiadó már akkoriban tervezte, hogy folytatni fogja a lakosság részére készülő kiadványok sorozatát, s erre most került sor. Az építkezni szándékozók egyik legfőbb kérdésére kíván választ adni e mű, amely már címében hordozza témáját: "Miből építkezzünk?" Közismert, hogy az építőanyagok ellátása terén bizonyos időközönként fennakadások jelentkeznek. Ezért az induló, valamint a megkezdett építkezések folytatásánál igen hasznos lehet e kiadvány, mert az egymást helyettesítő építőanyagok e szakkönyv segítségével könnyen kiválaszthatók. Az építés folyamatában a magánépítkezőnek több száz építőanyagból kell kiválasztania a neki legjobban megfelelőt, s így e mű bizonyára hasznos kalauz lesz számukra. Az egyes fejezetek az építési folyamat technológiai sorrendjében tárgyalják a különböző építőanyagokat, azok felhasználási területeit. Minden egyes ismertetés bő tájékoztatást nyújt az anyagok tulajdonságairól, hogy felhasználását az építők legjobb belátásuk szerint tudják megítélni. Örülnénk, ha ez a lakosság részére készült mű ugyanolyan kedvező fogadtatásra találna, mint az előző kötet."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!