MŰSZAKI / Építőipar kategória termékei
Betonozás

: Betonozás

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építőipar

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Ipari Szakkönyvtár

Terjedelem:

431 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631020541

tartalom:

˝Kötőanyagoknak azokat az anyagokat nevezzük, amelyek vízzel vagy egyéb hatásokkal (pl. melegítéssel) kezdetben jól kialakíthatóvá tehetők, majd később különböző fizikai vagy kémiai vagy fizikai-kémiai folyamatok következtében megszilárdulnak. A fizikai folyamatok (pl. száradás vagy dermedés) hatására szilárduló kötőanyagok (pl. agyag vagy bitumen) esetében a szilárdulási folyamat megfordítható (az anyag pl. víz hatására újra elveszti a szilárdságát); a kémiai és a fizikai-kémiai folyamatok következtében szilárduló kötőanyagok esetében a szilárdulási folyamat általában megfordíthatatlan. Kötőanyagok lehetnek szervetlenek (pl. a cement vagy a mész) és szervesek (pl. a bitumen vagy a kátrány). E könyv keretében csak a szervetlen kötőanyagokkal foglalkozunk.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!