MŰSZAKI / Építőipar kategória termékei
Betonozási kalauz

: Betonozási kalauz

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

139 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631089495

tartalom:

A könyv tartalmazza mindazokat az alapvető szakmai ismereteket, amelyek a betonozás szakszerű elvégzéséhez, ill. az elvégzett mnka minőségének megítéléséhez szükségesek. Azokra a munkafolyamatokra, amelyeket csak szakember végezhet vagy azokra, amelyek csak szakember irányításával végezhetők, külön felhívjuk a figyelmet. Kiemelések irányítják rá a figyelmet az egyes munkafolyamatokkal kapcsolatos tudnivalókra, valamint a munkavédelmi előírásokra. Könyvünk elsősorban a lakossági éépítkezéseken tevékenykedő laikus építők számára készült, de haszonnal forgathatják családi és társasházat építő kisiparosok, betonozó szakmunkások, valamint az építőszövetkezetek építésvezetői, művezetői és technikusai is.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!