MŰSZAKI / Építőipar kategória termékei
Fenntartás-építési és felújítási technológiák

: Fenntartás-építési és felújítási technológiák

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

221 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631616568

tartalom:

˝Az épületek a közvetlen környezetünk részei, ezért műszaki, gazdasági, esztétikai állapotuk a környezetünk állapotára is jellemző. Az épületek karbantartása, felújítása, vagy a közbenső javítási munkák elvégzése szükséges az épület használhatóságának érdekében, és fontosak a komfortérzetünk jó vagy rossz megteremtéséhez is. Az épületfenntartás műveletei, feladatai sajátos feladatok, többirányú felkészültséget igényelnek. Egyrészt a megépült épület - legyen az régi, hagyományos, vagy esetleg az utóbbi időkben épített korszerű létesítmény - építési technológiájának és építési technikájának ismeretét igénylik, másrészt a felújítás, a javítás, a kiegészítés, a csere, az átépítés vagy a korszerűsítés is technológiai, technikai ismeretet követelnek meg. A könyv először a károsodások közvetlen illetve közvetett okait valamint a hibák megjelenési formáit ismerteti. A javítási, a helyreállítási és a felújítási feladatokat ábrákkal összegezve mutatja be. Amennyiben hazai példákkal szemléltethetőek az új és a mai felújítási megoldások, akkor azokból is igyekszik ízelítőt nyújtani. Ez a könyv a helyes épület felújítási szemlélet megalapozására, a hagyományos és a korszerű ismeretek összefüggéseinek nagy léptékű bemutatására vállalkozik.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!