MŰSZAKI / Építőipar kategória termékei
Földművek. Védelem

: Földművek. Védelem

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

290 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631005542

tartalom:

"Hazánkban évről évre, sok millió köbméter földmunkát végeznek az út-, vasút-, repülőtér-építés, a lakó- és ipartelepek tereprendezése és a vízépítés során. E mérnöki létesítmények kivitelezésekor a nem előrelátó tervezés, vagy szakszerűtlen építés következtében jelentős károk keletkezhetnek, amelyek a tapsztalat szerint több milliós többletköltséget okozhatnak. E károk elkerüléséhez, megelőzéséhez nyújt segítséget ez a könyv. Célja, hogy példáival egyrészt a tervezési munkát megkönnyítse, másrészt, hogy a földmű kivitelezésekor a munkahelyen felmerülő kérdésekben gyakorlati tanácsot adjon. Ezért elsősorban olyan módszereket és megoldásokat közöl, amelyek a közelmúltban többszörös tapasztalat alapján jól beváltak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!