MŰSZAKI / Építőipar kategória termékei
Homlokzatképzések

: Homlokzatképzések

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

200 p., VIII. tbl.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A korszerű épületek homlokzatképzésének számos új formai, épületfizikai, anyagtani, szerkezeti, technológiai és gazdaságossági vonása van. Ezeket az új sajátosságokat egy-egy homlokzatképző anyag, egy-egy építési mód stb. tekintetében több külföldi könyv dolgozta fel. Ezek szerzői azonban nem törekedtek a téma "komplex" szemléletű kimunkálására, másrészt a különböző anyagú homlokzatok egymás melletti, párhuzamos - összehasonlításokra lehetőséget adó -tárgyalására. A lektori vélemények szerint nemzetközi viszonylatban sincs ilyen felfogású, ilyen mélységű és minden részletre kiterjedő, a homlokzati kérdéseket sokoldalúan vizsgáló, a technikai eredményeket széles körűen feltáró és ismertető mű. A könyv az építészetet, illetve az építési tevékenységet magas szinten művelők részére íródott: az építési tevékenység legfőbb irányítói, a tervezők, az építő anyagokat és szerkezeti elemeket gyártó ipar, a kivitelezők és a beruházók számára. A könyv az egyetemi hallgatóknak és a kezdő mérnököknek is kiegészítő tanulságokat nyújt a szakmai gyakorlatot kritikusan elemző és sok újat mondó tartalmával."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!