MŰSZAKI / Építőipar kategória termékei
Könnyűbeton

: Könnyűbeton

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

296 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Ez a könyv átfogóan és összefogóan ismerteti a könnyűbetonok fajtáit, tulajdonságaikat, előállításuk és felhasználásuk célszerű módjait, a könnyűbetonok tulajdonságainak kutatása során elért külföldi és hazai eredményeket. A könnyűbeton fogalmának meghatározása, jelentőségének és fejlődésének rövid áttekintése után ismerteti a könnyűbetonok tulajdonságainak jellemzőit, vizsgálatuk és meghatározásuk módjait, majd két fő fejezete a sejtesített, illetőleg az adalékanyagos könnyűbetonokat tárgyalja. Részletesen foglalkozik a hab- és gázbetonok, valamint a hab- és gázszilikátok, a mikroporitok, továbbá a különféle könnyű adalékanyagos (kohó-habsalak-, pernyekavics-, agyagkavics,- perlit stb.) betonok és habarcsok alkotóelemeivel, előállításuk módjával, a könnyűbeton elemek gyártási eljárásaival, megjelöli a gyártmányok felhasználási területeit. Záró fejezete gazdag ábraanyaggal példázza a könnyűbetonok szerkezeti alkalmazását, bemutatva a kézi falazóelemes, a közép-és nagyméretű falelemes falszerkezeteket, az öntöttfalas épületek, valamint a könnyűbeton elemek felhasználásával készülő födémek, válaszfalak stb. szerkezeti megoldásait. Sok hasznos tanácsot ad technológiai vonatkozásban is, ismertetve például az öntött beton falszerkezetek zsaluzását, a sejtbeton felületek vakolását stb."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!