TÖRTÉNELEM / Erdély kategória termékei
Az a medvés, pisztrángos csodás Erdély

: Az a medvés, pisztrángos csodás Erdély

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Agroinform

Kategóriák:

Erdély Halászat-horgászat Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

222 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635026838

tartalom:

˝Kászoni Zoltán könyve nem illeszthető be a hagyományos halász-vadász történetek közé. Ez attól sokkal több. Egy élet tapasztalata sűrűsödik ebben a könyvben. Erdély és ezen belül Székelyföld világa. Gazdag, tartalmas életet élt itt. Hivatása volt ennek a világnak a bioszféráját védeni, fejleszteni. Nem csoda hát, hogy szinte mindent tud az itt élő állatokról, azoknak vadászatáról, a halakról, melyeket fent a zúgó hegyi patakokban lehet becserkészni, a tavi pontyok életéről vagy a folyók padmalyai alatt még mindig megbúvó kapitális harcsákról. A hegyekről, sziklákról, tavakról, patakokról. Könyvének fejezetei szinte mindig egy-egy vadon élő állatról vagy halfajtáról szólnak. Róluk igyekszik a lehető legtöbbet elmondani: származásukat, élettanukat, vadászatukat. Leírásai pontosak, szakszerűek. Stílusából kiérződik a székely ember ízes beszéde. Mindegyik írását felhasználja arra, hogy elmesélje a táj történetét...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!