TÖRTÉNELEM / Erdély kategória termékei
Az erdélyi magyarságért. (Dokumentumok, beszédek)

Az erdélyi magyarságért. (Dokumentumok, beszédek)

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Eötvös Kiadó

Kategóriák:

Erdély Magyar történelem Nemzetiségi kérdés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Nemzeti Ökológiánk Kiskönyvtára

Terjedelem:

189 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963782006X

tartalom:

Füzetsorozatunk a népben-nemzetben gondolkodó magyar értelmiség kiemelkedő személyiségeinek máig érvényes gondolatait és intelmeit, valamint azokat az alapszövegeket (röpiratokat és dokumentumokat) szeretnék elérhető áron közkinccsé tenni, amelyek a túléléshez, a magyarság megmaradásához és óhajtott megerősödéséhez a leglényegesebb felismeréséket és útmutatásokat tartalmazzák. A kiskönyvtár "summárium" - és "breviárum" sorozatában tervezzük megjelentetni egy-egy füzetben Ady Endre, Arany János, Bajcsy-Zsilinszky Endre, Bartók Béla, Bibó István, Deák Ferenc, Ötvös József, Fülep Lajos, Győrffy István, Illyés Gyula, József Attila, Kodály Zoltán, Kós Károly, Kossuth Lajos, Móricz Zsigmond, Nagy László, Németh László, Petőfi Sándor, Sinka István, Szabó Dezső, Szabó Zoltán, Széchenyi István, Veres Péter, Vörösmarty Mihály, Zrínyi Miklós és más klasszikusainak örökbecsű, nemzetpedagógiai értékű gondolatainak gyűjteményét.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!