TÖRTÉNELEM / Erdély kategória termékei
Az erdélyi út (Válogatott írások)

: Az erdélyi út (Válogatott írások)

Kiadás:

Székelyudvarhely, 1995

Kiadó:

Haáz Rezső Kulturális Egyesület

Kategóriák:

Erdély Nemzetiségi kérdés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

218 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"... Ezért nekünk van egy kérésünk - Spectatorhoz. Érzem, hogy szavaim mellett a sokaság szívdobogása ver s azért merem írni: 'nekünk'. Kérjük Spectatort, tegye le a Krenner Miklós álnevet és varázsolja vissza a magyarság csüggeteg lelkének azokat az üdítő napokat, amelyeken az ő írásai reménnyel, bizalommal, bátorsággal, napsugárral töltöttek el annyi sóvárgó lelket. Adja vissza nekünk azokat a betűket, amelyek sivár életünk zuhanásaiban erkölcsi frissességgel, a küzdelem kitartásával és a bölcsesség tanulságával láttak el minket. Amelyeknek megjelenélében nem féltünk, hanem várva vártuk az ő erejét. Adja vissza nekünk ezeket a napokat, adja vissza tőlünk ellopott lelkét, adja vissza nekünk önmagát." Jakabffy Elemér: Bevezető sorok a Keserű panasz-hoz.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!