MEZŐGAZDASÁG / Erdészet kategória termékei
A kocsánytalan tölgy

A kocsánytalan tölgy

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Erdészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

167 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630545128

tartalom:

˝Hegyvidéki erdeink legelterjedtebb és legértékesebb fafaja a kocsánytalan tölgy. "A tölgyek" c. nagymonográfia megjelenése (1967) óta e fafajjal kapcsolatos összefoglaló mű nem jelent meg. A kismonográfia a legfontosabb korábbi ismeretek mellett az elmúlt húsz esztendő új ismereteit foglalja össze röviden. Tartalmazza a fafaj botanikai leírását, ismerteti termőhely igényét, erdőművelési tulajdonságait, foglalkozik a növekedéssel, a fatermeléssel, a fatermesztés teljes körével, a fakitermeléssel és a faanyag-hasznosítással, továbbá a kocsánytalan tölgy termesztésének ökonómiai kérdéseivel. Átfogó képet nyújt a téma biológiai, technikai, ökonómiai és technológiai vonatkozásairól-elméleti és gyakorlati szakemberek egyaránt haszonnal forgathatják tehát.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!