ANTIK-VARIA / Erotika kategória termékei
A tao tanítása a szerelemről és szexről

: A tao tanítása a szerelemről és szexről

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1990

Kiadó:

Arany Lapok Kiadó

Kategóriák:

Erotika Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

180 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630287242

tartalom:

"Ez a könyv az első a világon, amely - egy kínai szerző közvetítésével - betekintést enged olyan könyvek titkaiba, melyekből jó, ha öt példány létezik. Ez elsősorban férfiaknak való könyv, amelyet minden igazi nőnek el kéne olvasnia. Az összes régi, e tárgyban írott kínai könyvek is mind férfiaknak szóltak, mert a tüzet táplálni kell, a víz az vigyáz magára. Ma is a férfi a sérülékenyebb a szeretkezésben. Ennek a könyvnek is az a célja, hogy jobb szeretőkké tegye a férfiakat. Ki nem érdekelt ebben jobban, mint a nők? A tao nem oldhat meg mindent, de minél többen ismerik ezt a szemléletet, annál kevesebb szomorú, irigy, gyűlölködő, űzött - mert kielégületlen - arcot látunk magunk körül. Akik megtalálják a lelki békét, a kielégülést a szerelemben és szeretkezésben, rendszerint boldog emberek. A boldogság pedig lassítja az öregedést, vagy legalábbis nem öregít. Ez az egyetlen csodaszer, amellyel rendelkezünk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!