ANTIK-VARIA / Erotika kategória termékei
Évi, Médi, Péter kalandjai szárazon és nedvesen. IV részben, 21 fejezetben.

Évi, Médi, Péter kalandjai szárazon és nedvesen. IV részben, 21 fejezetben.

Kiadás:

h. n., 1940

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Erotika Kézirat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

204 p.

Kötésmód:

félbőr

tartalom:

"Az itt következő mű magyar kiadása összesen három példányban készült, három jóbarát számára, kézzel számozva. A lefordított munka eredeti címe: Die zwei kleine Schiffer, magyarán: Két pisis lánka." 1. Egy aszkéta délutánja. 2. Történet a jó keresztapáról. 3. Gréte kezecskéje. 4. Péter nézi Évit, Évi nézi Pétert. 5. Évi téveszméi. 6. Péter mint nevelőnő. 7. Évi nadrija. 8.Gyerekjátékok. 9. A boglya tetején. 10. Évi mint válóok. 11. Miklós bácsi tapogatódzik. 12. Két kislány egy ágyban. 13. A kiváncsi tiszi. 14. Búcsucsókok. 15. A sóhajok padja. 16. Péter rejtekhelyen. 17. Ujjgyakorlatok. 18. A strand örömei. 19. Vasúti baleset. 20. A vízözön. 21. Éjjeli szerenád.

leírás:

Nem túl jól olvasható gépelt példány. "Die zwei kleine Schiffer"-re nincs találat egyetlen keresőn sem. Gyanítom, hogy a szerző magyar, s csupán a cenzurától tartva állította be fordításnak saját munkáját. Mivel sehol, de sehol semmi nyoma nincs, a könyv megvásárlásával valószínüleg a kiadói jogok is a vevő tulajdonába kerülnek át.

Állapot:

közepes

Ár:

150 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!