MŰVÉSZET / Esztétika kategória termékei
Pragmatista esztétika. A szépség megélése és a művészet újragondolása

: Pragmatista esztétika. A szépség megélése és a művészet újragondolása

Kiadás:

Pozsony, 2003

Kiadó:

Kalligram Könyv- és Lapkiadó Kft.

Kategóriák:

Esztétika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

509 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

8071495883

tartalom:

"Könyvem magyarországi megjelenésének különösen örülök. Egyrészt azért, mert ez az első európai fordítás, amely a Pragmatista esztétika második kiadásának mind a tíz fejezetét tartalmazza. (...) Másrészt azért örülök a magyar fordításnak, mert Kelet-Európához különösen vonzódom." (Richard Shusterman) "John Dewey merész és ihletett újrainterpretálása révén Richard Shusterman olyan esztétikai elméletet hozott létre, amely megszabadul a hagyományos dualizmusoktól, és képes összehagonlni a művészetet a politikával." (Pierre Bourdieu, College de France) "Shusterman olyan eleven, bátor, nagy hatású és stílusos esszét írt, amelyben az analitikus filozófia éleselméjűsége ötvöződik a kontinentális teória víziójával, munkája ezáltal a művészet- vagy az életfilozófia iránt érdeklődők számára megkerülhetetlen. Könyve világos, meggyőző, tárgyilagos és mozgósító erejű." (Arthur Danto, Columbia University)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!