SZÉPIRODALOM / Fantasztikus irodalom kategória termékei
Az út végén a halál

: Az út végén a halál

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Fantasztikus irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Galaktika Fantasztikus Könyvek

Terjedelem:

223 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A Föld felé tartó óriás Sulaco űrhajón elektromos tűz üt ki, és az automatika egy mentőtkabinban kilövi a fedélzetén hibernálva fekvő utasokat: egy sebesült katonát, egy kislányt, egy széttépett androidot és egy nőt, Ripleyt. Nem véletlen, ha ismerős a név, ő az, aki A nyolcadik utas a halálban és A bolygó neve: Halálban már két alkalommal is megküzdött az emberekben csak táplálákot látó idegenekkkel. Most itt a harmadik rész, a rémálom folytatódik. A mentőkabinban ugyanis rajtuk kívül ott szunnyad egy földönkívüli tojása is, és áldozatra vár. Ripleyék egy börtönbolygón landolnak, ám a szerencsétlenséget csak a nő éli túl. Ezen a fegyvertelen, lezüllött büntetőtelpen indul ismét útjára a halál, ezúttal megállíthatatlanul. Az életüket féltő elítélteknek Ripley vezetésével csupán egyetlen reményük marad: hátha az emberi lelemény képes megfékezni az idegen mindent elsöprő erejét.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!