SZÉPIRODALOM / Fantasztikus irodalom kategória termékei
Az utazó

, : Az utazó

Kiadás:

h. n., 2006

Kiadó:

Partvonal Könyvkiadó

Kategóriák:

Fantasztikus irodalom Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

379 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639644277

tartalom:

"A huszonhat éves Maya ősei Harlekinek voltak, elszánt harcosok, akik életüket az Utazók védelmezésének szentelték. Apja neki is ezt a hivatást szánta, de Maya hétköznapi életre vágyik Londonban. Sorsát azonban nem kerülheti el... Gabriel és Michael Corrigan Los Angelesben édesapjuk Utazó volt, egy azon kevés próféták közül, akik meghatározzák a történelem irányát és képesek változást hozni a világba. Gabriel és Michael örökölték a világok közti utazás képességét, ezért a totális hatalomra törő, kegyetlen zsoldosokból álló, félelmetes fabula, amely évszázadok óta az Utazókra vadászik, üldözőbe veszi őket. A testvérek úgy próbálnak védekezni, hogy amennyire csak lehet, távol tartják magukat a "Hálótól", a modern élet koordináta-rendszerétől, amelyre ha felkerülnek, ellenségeik könnyedén rajtuk üthetnek. Maya tudomást szerez a veszélyben lévő Utazók létezéséről, és bár egy ideig ellenáll, végül az ősi kötelességnek engedelmeskedve felveszi a Harlekin gyűlölt szerepé Kaliforniába utazik, hogy segítsen Gabrielnek és Michaelnek, Végzetes összecsapás előtt áll, amely felfedi a történelem legtitkosabb oldalát, és feltárulhat előttünk a miénkkel világ. John Twelve Hawks várva várt első regénye máris nemzetközi érdeklődést keltett, ami azt jelenti, hogy kivételes tehetségű új szerzőt avat a világ!"

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 700 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!