SZÉPIRODALOM / Fantasztikus irodalom kategória termékei
Két világ harca

: Két világ harca

Kiadás:

Budapest, 1935

Kiadó:

Rózsavölgyi és Társa

Kategóriák:

Fantasztikus irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

235 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Ha az utolsó világháborút államszöveségek vívták államszövetségek ellen, úgy valószinű, hogy a legközelebbi nagy háború világrészek harca lesz. De a washingtoni egyetem magyar származású professzora, Dr. Detre László ebben a könyvében elképzel és valószínűvé tesz egy olyan, minden emberi képzeletet felülmúló háborút is, amelyben az emberi tudomány és haladás áldozataiul tekintett állatvilág küld hadüzenetet az elbizakodott emberiségnek. Az állatvilág élére távolról sem a nagytestű, de jobbára kis számú gerincesek, hanem a megszámlálhatatlan mennyiségben az egész földet benépesítő rovarok, illetve ezek között is a legfejlettebb szellemi és szervező képességgel rendelkező hangyák állanak - és viszik diadalra a nagy szabadságharcot az életlehetőségeiket kegyetlenül és önzően pusztitó emberiség ellen. Mi a hangyák fegyvere? Egyedül a kiéheztetés. ...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!