SZÉPIRODALOM / Fantasztikus irodalom kategória termékei
Titok a Világ Tetején. Az özönvíz balladája

: Titok a Világ Tetején. Az özönvíz balladája

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Fantasztikus irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

362 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630900440

tartalom:

Egy gleccser "megvadul" a Himalája hegyei között, és 15 kilométeres sebességgel "vágtatni" kezd. A belőle eredő patak vize erős radioaktivitást mutat. Mi történhetett? Havasi emberek, "yetik" csoportja bukkan fel a geológusok tábora körül. A jég-lében különös "pók" nyomaira bukkannak a helikopterek. Mi történt? A nyomok messzebb vezetnek, az összefüggések egyre távolabbiak és egyre rejtélyesebbek. Mi köze a "kettős spirálnak" a Tau Cetihez, a Tau Cetinek az ős sumér eposzokhoz, és az idegen űrhajóknak a történelem-előtti katasztrófákhoz ? Csernai Zoltán összefüggő két regénye megmagyarázza a titokzatos eseményeket. A régészeti kutatások kalandossága, a Gilgames eposz zordonsága, az idegen világok találkozásának irgalma egyesül emberséges mondandójú történetté Csernai tudományos-fantasztikus regényében.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!