TÖRTÉNELEM / Felvidék kategória termékei
A Csallóköz városai és falvai I-III.

: A Csallóköz városai és falvai I-III.

Kiadás:

Pozsony, 2001

Kiadó:

Kalligram Könyv- és Lapkiadó Kft.

Kategóriák:

Felvidék Helytörténet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Csallóközi Kiskönyvtár

Terjedelem:

561, 375, 509 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

8071495174

tartalom:

Háromkötetes, többnyelvű honismereti szöveggyűjteményünk mintegy a Csallóköz történelmi, földrajzi, statisztikai, településtörténeti enciklopédiájaként fog szolgálni, s nélkülözhetetlen segédeszköze lesz mindenkinek, aki a jövőben tudósként, politikusként, újságíróként, krónikaíróként, tanári, tanulói minőségben vagy turisztikai érdekből adatokra és ismeretekre vágyik. A mű a települések betűrendjében foglalja össze a kisalföldi nagytájra vonatkozó ismereteket, egységes szerkezetbe építi azokat a különböző nyelvű, német, latin, magyar és szlovák szövegeket, amelyek a 18-19. század honismereti lexikonaiban, sajtójában, monográfiáiban és statisztikai munkáiban régiónkról föllelhetők. Az idegen nyelvű szövegeket a hitel kedvéért eredetiben,a közérthetőség szolgálatában pedig magyarra fordítva is közzétesszük. Sajátos ismereteink a Kiskönyvtár egyház-, család-, település-, művelődés-, jog-, gazdaságtörténeti és földrajzi névtani köteteivel fognak igazán gyarapodni, de a bővülő sorozat gerincét ez a háromkötetes munka alkotja. Így ajánljuk olvasóinknak, minden magyar olvasó szíves figyelmébe.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!