TÖRTÉNELEM / Felvidék kategória termékei
Csilizköz földrajzi nevei

, : Csilizköz földrajzi nevei

Kiadás:

Pozsony, 2000

Kiadó:

Kalligram Könyv- és Lapkiadó Kft.

Kategóriák:

Felvidék Helytörténet Nyelvészet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Csallóközi Kiskönyvtár

Terjedelem:

94 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

8071493120

tartalom:

˝A 30 kötetre tervezett sorozat megindításával a kiadó egyrészt hozzáférhetővé kívánta tenni az érdeklődő olvasók számára is mindazokat a műveket, forráskiadványokat és dokumentumokat, melyek a Csallóköz népének fordulatokban gazdag történelméről, társadalmi fejlődéséről, művelődéstörténetéről tudósítanak, másrészt a múlt búvárlása során a nemzeti tudatnak olyan ösztönzéseket kíván adni, melyek szilárd lelki támaszt nyújthatnak napjaink régi-új kihívásaival szemben. Sorozatunkban számos olyan mű is megjelenik, amelyik annak idején alacsony példányszámban, avagy csupán latin vagy német nyelven volt olvasható, s ma már becses könyvritkaságnak számít, de nem kevés azon művek és dokumentumok száma sem, melyek hosszú lappangás után csak most kerülnek az olvasók kezébe. E munkák közreadásával nem csupán a csallóköziek kíváncsiságát elégítjük ki, hiszen ezekben a kötetekben számos, az egész magyar történelemre érvényes adatot lelünk, mivel az egész csallóközi múlt a magyar és az európai história medrében, annak törvényei és meghatározottságai között alakult. Ezért a Csallóközi Kiskönyvtár köteteit valamennyi olvasó szíves figyelmébe ajánljuk.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!