TÖRTÉNELEM / Felvidék kategória termékei
Kiárusítás délelőtt

: Kiárusítás délelőtt

Kiadás:

h. n., 1984

Kategóriák:

Felvidék Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

234 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Új könyvében, ahogy a címe is sejteti, a jeles szlovákiai magyar író a nagylélegzetű társadalmi regényeivel egyidőben, de semmi esetre sem azok melléktermékeiként keletkezett kisprózai írásait gyűjtötte egybe: novellákat, szatirikus elbeszéléseket és két irodalmi paródiát. Duba Gyula hétköznapi eseményekkel foglalkozik ezekben a rövidebb írásokban, novellái hőseit kevesebb társadalmi-történelmi determináció szorongatja. Többnyire a történeten kívül álló író nézőpontjából szemléli őket, esetenként riportszerűen tudósít apróbb-nagyobb gondjaikról, s amennyiben ez nem feszíti szét elbeszélése szerkezetének kereteit, írói reflexióinak közvetlen elmondásától sem tartózkodik.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!