TÖRTÉNELEM / Felvidék kategória termékei
Kutyaszorító II.

: Kutyaszorító II.

Kiadás:

New York, 1989

Kiadó:

Püski Kiadó

Kategóriák:

Felvidék Magyar történelem Nemzetiségi kérdés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

199 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Amikor a Kutyaszorító első könyvét írtam, még nem tudtam, hogy kényszerű részvételemmel lejátszódik a Kutyaszorító II. Az első kötet szerkesztési és nyomdai munkálatai éppen akkor voltak folyamatban, amikor a második kötet története zajlott. Ebből is sejthető, hogy tulajdonképpen nem én vagyok a szerzője a könyvnek. A helyzet iratja velem. Ezért azt sem én döntöm el, hány folytatása lesz. A Kutyaszorító-ban leírt helyzetek és tények pontosabb megértéséhez nélkülözhetetlen az 1989 elején a Püski-HHRF kiadásában megjelenő "Kettős elnyomásban - a csehszlovákiai magyar kisebbség társadalmi önvédelmének tíz éve" c. dokumentumgyűjtemény. Ez nem csupán dokumentumokat tartalmaz, hanem bemutatja a Csehszlovákiai Magyar Kisebbség Jogvédő Bizottságának tíz éves működését is. Azt a tevékenységet, amely miatt kétszer bebörtönöztek, amely szerves részét alkotja annak a kutyaszorítónak, amelyben élünk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!