MŰSZAKI / Fémmegmunkálás kategória termékei
Acélok és nemvasfémek hőkezelése a gyártástechnológiában

: Acélok és nemvasfémek hőkezelése a gyártástechnológiában

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

276 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

963103643x

tartalom:

˝A könyv a hőkezeléssel foglalkozó szakembereken kívül az alapanyagot gyártó és feldolgozó technológiai ágazatokban, anyagvizsgálatban, anyagmegválasztásban dolgozókhoz szól. Először a hőkezelésnek azokat a fémtani, valamint hőtani kapcsolatait tárgyalja, amelyekkel a hőkezelés folyamatának ok-okozati összefüggéseit logikai egységbe lehet fűzni. Áttekinti a metallurgiai, technológiai és a hőkezelési folyamatok kölcsönhatását, majd a hőkezelt darabok mechanikai tulajdonságait befolyásoló geometria, méret és vizsgálati kölcsönhatásokat. Képet kapunk a szokásos hőenergia forrásokról és azok felhasználásáról, beleértve az elektromos hevítés korszerű technológiáit is. A hőkezelés alapműveleteinek ismertetése után a különböző hőkezelő eljárások tárgyalása következik. Tág teret kap a gyártmány felületi rétegének összetételét nem változtató és megváltoztató kérgesítő eljárások elemzése. A szerkezeti, a szerszám- és erősen ötvözött acélok hőkezelési szempontjairól és a nemvasfémek hőkezeléséről ad fontos ismereteket a könyv.˝

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!