MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
A názáreti Jézus története. Fra Angelico festményei

: A názáreti Jézus története. Fra Angelico festményei

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Helikon Kiadó

Kategóriák:

Festészet Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632077806

tartalom:

"Mindig is hittek abban a zsidó nép nagy prófétái, hogy az Úr kiszabadítja népét a szolgaságból, megmenti a sanyargattatástól, és dicsővé teszi a népek között, akik reménykedve Jeruzsálemre függesztik a szemüket. Sőt akadtak közöttük, akik látomásaikban azt jövendölték, hogy eljön az idő, mikor az egyetlen Isten végét szakajtja Ádám átkának, egy nép sem uralkodik a másikon, az erős nem gyűri le a gyöngét, a gazdag nem semmizi ki a szegényt, béke lesz, és igazság a Földön, ahová visszatér a Paradicsom. Ézsajás beszélt Isten szolgájáról is, a fájdalmak férfiújáról, aki felnő, mint egy vessző Isten előtt, mint gyökér a száraz földből, aki viseli népe szenvedéseit és bűneit, akit fogságában elítélnek, megaláznak, megkínoznak, de ő nem nyitja ki száját, mint a bárány, akit mészárszékre visznek, mint a juh a nyírók előtt. És azt is megmondta Ézsajás, hogy lesz majd egy szűz, akinek méhe megfogan, és ő fogja megszülni azt a fiúgyermeket, aki korán megtanulja megvetni a rosszat és a jót választani."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!