MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
Andruskó Károly kiállítása

Andruskó Károly kiállítása

Kiadás:

h. n., 1973

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Festészet Műgyűjtés Grafika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

18 tbl.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Andruskó Károly zentai tárlata nem fedi az "önálló tárlat" konvencionális fogalmát. A kiállítás retrospektív jellegű és több műfajra kiterjed. Megokolásképpen pedig csak annyit, hogy a zentaiaknak aránylag ritkán volt alkalmuk látni Andruskó alkotásait. A füzet második részében bibliográfiát kap az olvasó Andruskó kiadványaiból. A felsorolás ragaszkodik a szokásos időrendi sorrendhez. A régebbi kiadványok között a tematikus ex libris füzetek vannak túlsúlyban, míg az utóbbiak többsége minikönyv, aminek hazai affirmálódása Andruskó érdeme. Minden bibliográfiai tételhez egy-egy illusztrációt adunk. A füzetet kisebb ex libris válogatás zárja. Ezen a helyen nem kívántunk sem esztétikailag elemezni, sem méltatni. A kiállítás is és a kiadvány is csupán kvantitatíve kívánja demonstrálni Andruskó helyét városunk kulturális életében.˝ (Erdélyi István - Zenta, 1973 augusztus)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!