MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
Dalí

: Dalí

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1994

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Festészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

112 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631337693

tartalom:

"Paul Moorhouse könyve Dali gazdag képzeletvilágát tárja fel. A művészet történetében helyét egyrészt a szürrealista mozgalom tagjaként, másrészt harcos, független szellemként határozza meg. A bevezető tanulmány középpontjában a festő életének története, illetve a paranoia-kritika, annak a módszernek az elmélete és gyakorlata áll, amelyet a harmincas években a tudattalan teremtőerőinek felszabadítására dolgozott ki. Ezzel a sajátos technikával festette hosszú munkásságának legeredetibb és legizgalmasabb alkotásait. A könyvet Dali 60 legjelentősebb festményének nagyméretű, színes reprodukciója illusztrálja. Az egyes képeket részletes elemzések kísérik, a művész kényszerképzeteit, összetett és sokszor zavarbaejtő világát magyarázzák. A könyv méltó emléket állít egy páratlan művészi jelenségnek."

leírás:

Mérete: 25 × 40 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!